Akacija

AKACIJA
Simbol regeneracije

Akacija velja za drevo trajnice zaradi svoje zelene barve in zaradi močnega lesa. Istočasno je močno drevo in občutljivo, katero se konstantno obnavlja.

49,00

Premazano s srebrnoPremazano s srebrnoPremazano s srebrnoPremazano z roza zlatoPremazano z roza zlatoPremazano z roza zlatoPremazano z zlatoPremazano z zlatoPremazano z zlato

Ogrlica Akacija vejica naravnih listov

Izdelek: posrebrena ogrlica iz naravne vejice akacije
Šifra: round26
Material obeska: posrebrena vejica akacije
Material upenjanja: posrebrena medenina
Barva: rumeno srebro
Čistina srebra: 925/000
Velikost obeska: cca 5 x 2,5 cm (vsak obesek je unikaten, saj je naravni list)
Dolžina verižice: 45 cm, trda verižica

Unikatna pozlačena ali posrebrena verižica z obeskom iz naravnega lista. Navdihnjena, prefinjena in elegantna kreacija narave. Z edinstveno ogrlico boste ustvarili trendovki – elegantni videz in zasijali v vsakem gibu.
Ester bijoux vam predastavlja naravni nakit narejen iz pravih listov dreves ali cvetov.
Posamezne liste ročno obiramo, jih posušimoin previdno očistimo. Naravni listi so najprej obdelani v bakreni kopeli in nato preplasteni z rumenim ali roza zlatom ali srebrom. Debelina plemenite kovine niha do 3,2 mikrona. Vsi izdelki so brez niklja in narejeni po normativih CE. Ko je elektrolitska faza končana, se kosi izperejo, posušijo in polirajo ročno.
Dimenzije lista: Vsak list na drevesu je unikaten – drugačen. Zato so naši obeski unikatni. Nobeden ni popolnoma enak drugemu. Vsi kosi nakita so brez niklja.
Dimenzija ogrlice:
Dolžina lista 5.0*1,5.0 cm
Dolžica verižice: 43.0 cm
RAZPOLOŽLJIVE BARVE:
• 24 karatno pozlačeno rumene barve / pozlačni listi
24 karatno pozlačeno rdeče barve / pozlačeni roza listi
925 karatno posrebreno / posrebreni listi
Naravni listi v plemeniti kovini so lahko popolno darilo za posebno osebo v vašem življenju, primerni za vsako priložnost.
Vsi naši izdelki so lepo pakirani in pripravljeni kot darilo.
OPOMBA: Kljub temu, da na sliki poleg obeska ni prikazana sama verižica, je všteta v ceno izdelka. Pri izdelkih z enojnim listom je verižica pozlačena ali posrebrena v isti barvi kot je obesek. Pri izdelkih, ki imajo obesek iz dveh listov, pa lahko barvo verižice izbirate. Garancija: 6 mesecev
————————————————-
Nega:
Odstranite nakit, ko opravljate gospodinjska opravila in izvajate osebno higijeno.
Upoštevajte, da v stiku z gospodinjskimi kemikalijami, razpršili, kremami ali drugimi lepotnimi losjoni lahko povzroči korozijo in pospešijo razbarvanje.
Pri čiščenju nakita uporabite mehko in suho krpo.

Podobni izdelki