O nas

/O nas
O nas 2018-08-06T06:28:52+00:00

Ester Bijoux je italijansko obrtniško podjetje, ki posluje že od leta 1980. Sedež podjetja je v italijanskem Parku Ticino. Zaradi svojih številnih drevesnih vrst, območje predstavlja dediščino Unesca.

V zadnjih letih je blagovna znamka pridobila na imenu tako v Italiji kot v tujini. Izdelki se prodajajo že širom po svetu. V Slovenijiji in na Hrvaškem zastopa izdelke podjetje ORO BIO. Nosilka podjetja sem Martina Vatovec, ljubiteljica vsega lepega in naravnega. Uživam v naravi, obdana med cvetlicami in naravnimi vonji. Izdelujem naravne parfume, naravne kreme in aromaterapevtske pripravke zase in svojo družino. Svoje znanje ne maram držati le zase, zato pogosto izvajam delavnice, kjer skupaj ustvarjamo unikatne izdelke. Več o tem si lahko preberete na spletni strani orobio.si.

Ko sem naletela na unikatni naraven nakit, se nisem mogla upreti, ne da bi ga pripeljala v naše kraje. Izdelki so prefinjeni, natančno narejeni, saj jih je ustvarila sama narava. Končni zlati oziroma srebrni sloj pa ustvari posebnost, ki jo obožujemo vse dame.

Ester Bijoux je utelešena narava v plemeniti kovini.